<h2>Οικονομία στην Θέρμανση...</h2> <h2>Οικονομία στην Θέρμανση...</h2> <h2>Οικονομία στην Θέρμανση...</h2> <h2>Οικονομία στην Θέρμανση...</h2>
Previous Next
Λέβητας Pellet Novart Caria
 
Λέβητας Pellet Novart Caria
EcoTechnology | Λέβητες - Σόμπες - Καυστήρες Pellet Κοζάνη

Το σύστημα pellet NOVART CARIA, αποτελεί την εξέλιξη των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας που χρησιμοποιούν στερεά βιοκαύσιμα (pellets). Η πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας, ξέγνοιαστα και με ασφάλεια.
 
Μειώστε θεαματικά τα ετήσια έξοδα θέρμανσης αντικαθιστώντας τους λέβητες πετρελαίου μ’ ένα υπερσύγχρονο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα pellet NOVART CARIA.

Το υπερ-αυτόματο σύστημα pellet NOVART CARIA (PATENT G274498) είναι αθόρυβο και απλό στην εγκατάσταση αλλά και στη συντήρησή του.
Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας που διακόπτει τη λειτουργία σε περίπτωση υπερθέρμανσης του λέβητα. 
 
Η στιβαρή κατασκευή του από καθαρό ατσάλι εγγυάται τη μακροζωϊα του λέβητα και καθιστά το σύστημα τόσο ευέλικτο ώστε να χωρά άνετα σε κάθε λεβητοστάσιο. 
 
Σε αντίθεση με άλλα συστήματα pellet, το σύστημα NOVART CARIA έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις ανάγκες για τον καθαρισμό του αφού διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα αυτόματου καθαρισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία φορά το μήνα το άδειασμα του χώρου αποθήκευσης της στάχτης που βρίσκεται εξωτερικά από τον λέβητα.
 
Οι σχετικά μικρές διαστάσεις του λέβητα σε συνδιασμό με το γεγονός ότι το σιλό αποθήκευσης μπορεί να τοποθετηθεί και από τις δύο πλευρές του. Προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτησή του στο λεβητοστάσιο.
Ο λέβητας NOVART CARIA συμπεριλαμβάνεται  στη λίστα της BAFA που αφορά στην ανανεώσιμη ενέργεια στην οποία βαθμολογούνται οι βαθμοί απόδοσης και οι συγκεντρώσεις σε ρύπους στο περιβάλλον. 
Οι εταιρείες που αναφέρονται στη λίστα της BAFA πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του γερμανικού Υπουργείου Περιβάλλοντος και προωθούν την εξοικονόμηση ενέργειας στην αγορά θέρμανσης της Γερμανίας.
Με μια προσεκτική ματιά φαίνονται εύκολα οι υψηλότεροι βαθμοί απόδοσης και οι μικρότερες συγκεντρώσεις σε ρύπους του λέβητα NOVART CARIA έναντι του ανταγωνισμού, ακόμη και σε σχέση με πολύ ακριβότερα μοντέλα.
 
«Έξυπνος λέβητας»  = Εξοικονόμηση Ενέργειας
Βάση ερευνών που έχουν γίνει διεθνώς, 2 κιλά pellets ισοδυναμούν περίπου με 1 λίτρο πετρελαίου. Είναι ξεκάθαρο ότι ο καταναλωτής που θα επιλέξει τη θέρμανση με pellets, θα έχει κόστος θέρμανσης περί τα 0,4 ευρώ (40 λεπτά) ανά λίτρο ισοδύναμου πετρελαίου. Η θέρμανση, λοιπόν με στερεό καύσιμο παρέχει μείωση του κόστους θέρμανσης περίπου κατά 40 - 50% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Επίσης δεν αναμένεται καμία σημαντική αύξηση στην τιμή των καυσίμων αυτών, δεδομένου ότι και ο εσωτερικός ανεφοδιασμός και οι δυνατότητες για εισαγωγές βιολογικών καυσίμων είναι μεγάλη, σε αντίθεση με την αξία του πετρελαίου και της ηλεκτρικής ενέργειας η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά.
 
Πρακτικά, αν για κάποιο χώρο χρειζόταν 1 τόνος πετρέλαιο, τον ίδιο χώρο με τις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες για να τον θερμάνετε, θα χρειαστείτε μόνο 2 τόνους pellet. Οι αντίστοιχες καταναλώσεις σε κλασσικού τύπου λέβητες μπορεί να ξεπεράσουν τους 3,5 τόνους.
 
Το σύστημα NOVART CARIA έχει τη δυνατότητα να επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου αφού καίει ακόμα και τα υπολείμματα του pellet που μένουν κάτω στον λέβητα.
 
Πλεονεκτήματα:
 Πιστοποίηση CE (EN – 303- Tested)
 Αυτόματη ανάφλεξη
 Αυτόματος καθαρισμός με εντολή από το λογισμικό του λέβητα
 Αυτόματος καθαρισμός των τούμπα με ειδικό παλινδρομικό σύστημα
 Αθόρυβη λειτουργία
 Λεβητοστάσιο χωρίς καπνούς και μυρωδιές
 Θερμική απόδοση 93%
 Αυτόματος έλεγχος δοσολογίας του pellet
 Φιλικό σύστημα προς το χρήστη
 Αυτόματο σύστημα εξαγωγής της στάχτης
 Καταναλώνει pellets, τσιπς ξύλου, στεγνή ελαιοπυρήνα
 Λογισμικό ρύθμισης της λειτουργίας του λέβητα για μέγιστη απόδοση
 Εύκολη συντήρηση και υψηλή αξιοπιστία


EcoTechnology | Λέβητες - Σόμπες - Καυστήρες Pellet Κοζάνη
Λευκόβρυση, Κοζάνη
Τηλ: 2461049303 Κιν: 6940820981, 6972297006